Generelle oplysninger:

Cosmetic tattoo v/Jannie Thodsen
Enkeltmandsvirksomhed
CVR: 28873514
Jens Ulrichs Alle 21, 5250 Odense SV
info@cosmetictattoo.dk
tlf. 5140 1060 2013

Formidlingskøb:

Cosmetic Tattoo v Jannie Thodsen
Jens Ulrichs Alle 21
5250 Odense SV

Betaling:

MobilePay og Paypal

Levering:

Op til 7 dages levering.
Pakke pris kr. 60,00
Pakker sendes med GLS
Bestilles varer for kr. 499,00 eller derover gives fri fragt.
Pakke leveres hjem til dig.

Opfyldelse:

Hvis kunde ikke er hjemme til modtagelse af pakken eller ikke henter den på lokalt posthus/kiosk og pakken returneres til os, refunderes pengene for købet ikke.
Skal varerne igen sendes pålægges der gebyr kr. 50,00 samt fragt som skal betales inden pakken sendes igen.

Særlige vilkår:

Varerne hos os skal forudbetales. Herefter sendes dine varer direkte til dig så hurtig som muligt.

Fortrydelsesret:

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail på info@cosmetictattoo.dk . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
Start pakker 1-6

Du mister din fortrydelsesret, hvis;
- du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Hvor varen og købesummen udveksles samtidig med indgåelse af en aftale uden for den erhvervsdrivendes forretningssted, hvis købesummen ikke overstiger 350 kr.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs beløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en tilbagebetaling via mobilpay eller bank overførsel, medmindre du udtrykkeligt indvilger i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: Cosmetic Tattoo V/Jannie Thodsen, Jens Ulrichs Alle 21, 5250 Odense SV.
Varen kan ikke indleveres personligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.
Når du handler på www.cosmetictattoo.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Varen sendes til: Cosmetic Tattoo v/ Jannie Thodsen Jens Ulrichs Alle 21, 5250 Odense SV.
Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Cosmetic Tattoo v Jannie Thodsen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren Jannie Thodsen har adgang til personlige oplysninger og deles ikke med andre. Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring for Cosmetic tattoo har adgang til de oplysninger, der registreres af dig.
Den dataansvarlige på www.cosmetictattoo.dk er Henrik Boyander, Nørrevej 51, 6340 Kruså.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos (indsæt virksomhedens juridisk navn) har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes tilCosmetic tattoo v/Jannie Thodsen via e-mail info@cosmetictattoo.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@cosmetictattoo.dk. Jannie Thodsen.